Nieuwe wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uiteraard vind ik je privacy bij Istrar Beauty / EsPrins belangrijk en wil aan deze nieuwe wetgeving voldoen.

Ik heb daarom het privacy beleid van Istrar Beauty / EsPrins aangepast aan de veranderende regelgeving. In de vernieuwde Privacy Statement lees je hoe Istrar Beauty / EsPrins met jouw gegevens om gaat.


Privacy verklaring Istrar Beauty / EsPrins

Esther Prins is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens bij Istrar Beauty / EsPrins, gevestigd aan de Opera 111 in Zaandam zoals beschreven in deze privacy verklaring.

 

Welke gegevens worden verwerkt?

Ik verwerk bij Istrar Beauty / EsPrins je gegevens doordat je gebruik maakt of hebt gemaakt van mijn diensten of omdat je deze gegevens zelf hebt verstrekt.

Deze gegevens worden verwerkt:

- Voor en achternaam

- Adres gegevens en telefoonnummer

- E-mail adres en je IP-adres en eventuele activiteit op de website, dit wordt automatisch geregistreerd.

- Er wordt géén gebruik gemaakt van geautomatiseerde besluitvorming.

 

Hoe worden mijn gegevens verzameld?

Bij Istrar Beauty / EsPrins verzamel ik de gegevens die jij verstrekt, bijvoorbeeld door het invullen van het contactformulier, aanvragen van informatie, het afnemen van een dienst of service, aanmelden voor de nieuwsbrief of iets soortgelijks.

Ik verwerk jouw persoonsgegevens bij Istrar Beauty / EsPrins op basis van de toestemming die door jou is gegeven, een overeenkomst die je met mij hebt gesloten of op grond van een wettelijke plicht.

 

Wat is het doel van persoonsgegevens verwerken?

Ik verkoop nóóit jouw gegevens aan derden en gebruikt het niet voor andere doeleinden dan mijn activiteiten ten behoeve van jou bij Istrar Beauty / EsPrins.

Je bent niet verplicht je gegevens te verstrekken, het maakt het wel een stuk makkelijker om aan jouw wensen en mijn plichten te voldoen.

Je persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

- Dienst, product of service te kunnen afrekenen

- Om contact met je op te nemen als dit nodig is voor mijn service of dienst

- Voor het maken van een offerte of factuur

- Om je nieuws, informatie of reclame te verzenden

- Om je te informeren over wijzigingen

- Om te analyseren wat er gebeurt op de website

- Om je de mogelijkheid te geven een profiel aan te maken op de website.

 

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

Ik bewaar je gegevens bij Istrar Beauty / EsPrins niet langer dan noodzakelijk is voor de bovengenoemde doelen. Ik hanteer bij Istrar Beauty / EsPrins een bewaartermijn voor de persoonsgegevens welke van belang zijn voor de vereiste administratie en Belastingdienst van 7 jaar.

 

Worden mijn persoonsgegevens gedeeld met derden?

Bij Istrar Beauty / EsPrins verkoop ik jouw gegevens niet aan derden.

Je gegevens worden alleen verstrekt indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

De verantwoordelijkheid van deze gegevens blijft bij Istrar Beauty / EsPrins.

 

Worden er Cookies, of dergelijke technieken gebruikt?

De website Istrar Beauty / EsPrins gebruikt alleen functionele en technische cookies.

 

Kan ik mijn gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Jazeker, je hebt de volgende rechten ten aanzien van jouw persoonsgegevens:

- Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen

- Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens

- Je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit recht houdt in dat je bij Istrar Beauty / EsPrins een verzoek kan indienen om je digitale persoonsgegevens die Istrar Beauty / EsPrins van jou heeft in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te versturen.

Je kunt een verzoek sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken, met een eerste reactie op je verzoek.

Normaliter zijn er geen kosten verbonden aan je verzoek.

 

Hoe zijn mijn persoonsgegevens beveiligd?

Bij Istrar Beauty / EsPrins neem ik de bescherming van jouw gegevens erg serieus en neemt dus passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen.

Mocht je tips hebben of het idee hebben dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of aanwijzingen van misbruik hebben, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Waar vind ik meer informatie?

Mocht je meer willen weten of een klacht willen melden dan kun je terecht op de website van de autoriteit persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Delen is lief!