header a10

Om te zorgen dat u in staat bent om zelf een goede keuze te maken over uw cosmetica vindt u hieronder een aantal feiten en fabels uitgewerkt.
Omdat cosmetica ons elke dag bezig houdt, is het belangrijk om te weten wat feiten en fabels zijn over cosmetica, parabenen en zwangerschap bijvoorbeeld.
Als eerste is het belangrijk om na te denken wat u zelf belangrijk vindt. Bijvoorbeeld: waar geeft u de voorkeur aan, natuurlijk en biologisch of synthetisch? Of maakt het u niet uit?

header a03

Een veel gehoorde vraag bij ons in de salon is, hoe gebruik ik nou al die verschillende producten? 
Daarom hebben we de komende tijd steeds een nieuwe aflevering van onze serie "Hoe gebruik ik mijn huidverzorging?". 

Deel 1 - Beginnen bij het begin: Reiniging

header a29

Een veel gehoorde vraag bij ons in de salon is, hoe gebruik ik nou al die verschillende producten? 
Daarom hebben we de komende tijd steeds een nieuw aflevering van onze serie "Hoe gebruik ik mijn huidverzorging?".

Deel 2 - Peeling Milk & Créme

header a30

Waarom naar een schoonheidsspecialiste, want: “Mijn moeder van 75 ziet er ook nog heel goed uit!”
Dat klopt! Maar toen moeder geboren werd, waren er nog weinig auto’s en geen airconditioning, centrale verwarming, bespoten groenten, genetisch gemanipuleerd fruit, met hormonen gevuld vlees en ga zo maar door. 
Maar helaas voor ons, is dat er nu wel!

header a09

Onze huid is het grootste orgaan dat ons lichaam bezit. Dat gezegd, lijkt het duidelijk dat het van groot belang is deze goed te verzorgen. Met “verzorgen” denken de meeste mensen aan wassen, crème en zonnebrand maar échte verzorging begint met reinigen.
Onze huid wordt namelijk zowel overdag als ‘s nachts, dag in en dag uit, aan straling, hitte, kouw, stof en vervuiling bloot gesteld. De juiste reining helpt de huid gezond en jeugdig te blijven.

header a28

Acne is een probleem waar veel mensen last van hebben.
Puistjes en pukkeltjes zijn vervelend en maken ons allemaal een beetje onzeker dus, hoe kunt u de huid nu helpen deze ellende te verminderen? 
Hieronder vindt u een aantal tips die u kunnen helpen de huid in een betere conditie te krijgen en te houden. Ook kinderen kunnen baat hebben bij de professionele behandeling van een schoonheidsspecialist en de juiste producten voor de verzorging.

header a19

Een wimper permanent bezorgt u een geweldige, natuurlijke krul in de wimpers zonder gebruik te maken van de schadelijke wimper-krultang.
Op deze manier lijken ze nog langer dan dat ze nu al zijn.
Bovendien kunnen de wimpers ook tijdens dezelfde behandeling meteen gekleurd worden. Zo heeft u direct een betoverende blik...

Subcategorieën

Delen is lief!