header a30

Waarom naar een schoonheidsspecialiste, want: “Mijn moeder van 75 ziet er ook nog heel goed uit!”
Dat klopt! Maar toen moeder geboren werd, waren er nog weinig auto’s en geen airconditioning, centrale verwarming, bespoten groenten, genetisch gemanipuleerd fruit, met hormonen gevuld vlees en ga zo maar door. 
Maar helaas voor ons, is dat er nu wel!

header a09

Onze huid is het grootste orgaan dat ons lichaam bezit. Dat gezegd, lijkt het duidelijk dat het van groot belang is deze goed te verzorgen. Met “verzorgen” denken de meeste mensen aan wassen, crème en zonnebrand maar échte verzorging begint met reinigen.
Onze huid wordt namelijk zowel overdag als ‘s nachts, dag in en dag uit, aan straling, hitte, kouw, stof en vervuiling bloot gesteld. De juiste reining helpt de huid gezond en jeugdig te blijven.

header a28

Acne is een probleem waar veel mensen last van hebben.
Puistjes en pukkeltjes zijn vervelend en maken ons allemaal een beetje onzeker dus, hoe kunt u de huid nu helpen deze ellende te verminderen? 
Hieronder vindt u een aantal tips die u kunnen helpen de huid in een betere conditie te krijgen en te houden. Ook kinderen kunnen baat hebben bij de professionele behandeling van een schoonheidsspecialist en de juiste producten voor de verzorging.

header a19

Een wimper permanent bezorgt u een geweldige, natuurlijke krul in de wimpers zonder gebruik te maken van de schadelijke wimper-krultang.
Op deze manier lijken ze nog langer dan dat ze nu al zijn.
Bovendien kunnen de wimpers ook tijdens dezelfde behandeling meteen gekleurd worden. Zo heeft u direct een betoverende blik...

header a25

De huid van de ogen is tot wel tien keer dunner dan de rest van de gezichtshuid. Daardoor heeft de huid hier een lagere bloeddoorstroming en zwakkere celstofwisseling.
Niet zo wonderlijk dus, dat de eerste tekenen van huidveroudering of vermoeidheid rondom de ogen te zien zijn.
Misschien ziet u nu nog geen ouderdomsverschijnselen maar vanaf 25 jaar kan de kwetsbare huid rondom de ogen al wat hulp in de vorm van een oogcrème gebruiken. Wacht dus niet te lang...

header a14

Mooie wenkbrauwen zijn in balans; symmetrisch, de juiste kleur en hebben de juiste lengte.
Wilt u weten of uw wenkbrauwen in balans zijn?
Hebben uw wenkbrauwen geen mooie vorm of wilt u iets veranderen?
Hier volgen een paar handige tips:

Delen is lief!