Welkom bij Istrar Beauty<br />Schoonheidssalon in Zaandam

Welkom bij Istrar Beauty
Schoonheidssalon in Zaandam

Zoekt u een betrouwbare schoonheidssalon die aan uw welzijn én aan uw portemonnee denkt?
Kom dan snel eens langs bij Istrar Beauty.
Wij bieden u een ruime keuze in verschillende expertises. U kunt bij ons terecht voor o.a.:
Gezichtsbehandelingen, Manicure & pedicure behandelingen, Suiker ontharing, Massages, Dr. Spiller natuurlijke cosmetica, OPI producten, CND Shellac, Epilfree definitieve ontharing en nog veel meer.
Wij hebben speciale voordeel pakketten, de aanbieding van de maand en VIP abonnementen met aantrekkelijke kortingen.
Bovendien kunt u bij ons de meeste soorten cadeaubonnen inleveren en natuurlijk ook pinnen.

U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend bezoek; bel 06-2806 6544 voor een afspraak!

Lees meer

header a20

Veel schoonheidssalons en andere beauty bedrijven bieden naast de service van definitief ontharen ook andere diensten aan met hetzelfde IPL apparaat, bestaande uit het behandelen van couperose (rode adertjes) en acne.
Indien deze service wordt aangeboden of u bent op zoek naar een bedrijf wat in deze tak de beste resultaten geeft, wilt u natuurlijk graag weten waar het precies over gaat.

Laten we beginnen met uit te leggen hoe een IPL apparaat werkt.
Een IPL (intensive pulsed light) apparaat werkt, zoals de naam al zegt, met intensieve licht pulsen.
Door het licht op een bepaalde golflengte en frequentie op de huid te laten “flitsen” kan er een bepaald resultaat behaald worden.

Hoe goed zijn deze resultaten?
IPL is in de eerste instantie ontworpen voor definitief ontharen. Het is zeer effectief als men donkere haargroei en een lichte huid heeft. Dit word ook op deze manier door de meeste fabrikanten geadverteerd.

Maar als de haren rood, blond of grijs zijn kan het licht de wortel van de haren niet vernietigen. Helaas heeft bijna niemand een uniforme haarkleur. Er zullen dus bijna altijd haren achter blijven die nét niet de juiste kleur hebben.
Naar onze mening is dit resultaat niet voldoende om van definitief ontharen te kunnen spreken, omdat haren die niet de juiste kleur hebben gegarandeerd zullen terug komen.