header a09

header a03

Wie wil er nu niet verzorgd uitzien en vroegtijdige gezichtsrimpeltjes te lijf gaan? Een dagelijkse verzorging met goede cosmetica is daarbij van belang.
Dr. Spiller is al vijftig jaar actief op het gebied van cosmetica en heeft een brede verzorgingslijn ontwikkeld voor ieder huid en iedere verzorging.
Het bedrijf is de laatste vele malen onderscheiden met Beauty Awards voor het baanbrekende werk dat zij op het gebied van huidverzorging realiseren. 
Dr. Spiller maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingredienten en de producten met een hoge concentratie werkstoffen zorgen voor een effectieve huidverzorging, vriendelijk voor ieder type huid.

IBX: sterke nagels van binnenuit

Als u het ook helemaal hebt gehad met uw nagel problemen, dan hebben we goed nieuws. IBX heeft een innovatief reparatie + versterkings systeem uitgevonden om ze écht te helpen.
De UV/LED uithardbare IBX technologie dringt in de bovenste lagen van de nagelplaat om zwakke nagels te harden en te beschermen, en om chronische onvolkomenheden op te lossen.
Nooit meer splijtende, scheurende, brekende of brokkelende nagels?
Het kan!

header a11

CND Shellac is een unieke nagellak die u draagt als gel, de perfecte combinatie van de duurzaamheid van UV-gel en het gemak van nagellak.
Shellac biedt u de keuze uit 42 fenomenale kleuren, die u gegarandeerd TWEE weken lang een schitterend resultaat op de nagels geven.

header a02

Langdurig ontharen op natuurlijke basis

Epilfree is een uniek systeem tegen ongewenste haargroei en een veilig alternatief voor Laser of IPL, omdat het geschikt is voor ieder haar- en huidtype.
Epilfree is internationaal uitgebreid onderzocht en klinisch getest, ook in combinatie met andere ontharings methodes.
In onze exclusieve Epilfree kuren zijn de noodzakelijke hars behandelingen inbegrepen.

Subcategorieën

Delen is lief!