Welkom bij Istrar Beauty<br />Schoonheidssalon in Zaandam

Welkom bij Istrar Beauty
Schoonheidssalon in Zaandam

Zoekt u een betrouwbare schoonheidssalon die aan uw welzijn én aan uw portemonnee denkt?
Kom dan snel eens langs bij Istrar Beauty.
Wij bieden u een ruime keuze in verschillende expertises. U kunt bij ons terecht voor o.a.:
Gezichtsbehandelingen, Manicure & pedicure behandelingen, Suiker ontharing, Massages, Dr. Spiller natuurlijke cosmetica, OPI producten, CND Shellac, Epilfree definitieve ontharing en nog veel meer.
Wij hebben speciale voordeel pakketten, de aanbieding van de maand en VIP abonnementen met aantrekkelijke kortingen.
Bovendien kunt u bij ons de meeste soorten cadeaubonnen inleveren en natuurlijk ook pinnen.

U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend bezoek; bel 06-2806 6544 voor een afspraak!

Lees meer

header a03

Wie wil er nu niet verzorgd uitzien en vroegtijdige gezichtsrimpeltjes te lijf gaan? Een dagelijkse verzorging met goede cosmetica is daarbij van belang.
Dr. Spiller is al vijftig jaar actief op het gebied van cosmetica en heeft een brede verzorgingslijn ontwikkeld voor ieder huid en iedere verzorging.
Het bedrijf is de laatste vele malen onderscheiden met Beauty Awards voor het baanbrekende werk dat zij op het gebied van huidverzorging realiseren. 
Dr. Spiller maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingredienten en de producten met een hoge concentratie werkstoffen zorgen voor een effectieve huidverzorging, vriendelijk voor ieder type huid.

Op 1 Juli 2013 is de regelgeving met betrekking tot "Biocosmetica" veranderd, wat betekent dat bepaalde producten niet aan de nieuwe, strengere eisen voldoen.
Wilt u nu meer weten over de cosmetica verordering? Op deze websites kunt u meer informatie vinden:
1. NCV - Nederlandse Cosmetica Vereninging.
2. Cosmos Organic - Echte biocosmetica krijgt dit keurmerk. Deze organisatie gaat de nieuwe lijn van Dr. Spiller aan zeer strenge regels houden.
3. NaTrue - Dit keurmerk word uitgegeven aan natuurlijke cosmetica. LET OP! dit is niet hetzelfde als biologische cosmetica!!

Al ruim vijftig jaar is Dr. Spiller actief op het gebied van de bio-cosmetica. In de Beierse Alpen van Zuid Duitsland wordt een breed scala aan huidverzorgings producten gemaakt, waarbij vrijwel uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.
Dankzij deze ontwikkelings methode is Dr. Spiller uitgegroeid tot een leider op het gebied van bio-cosmetica producten die aan de allerhoogste eisen voldoen.
De nieuwste lijn Alpenrausch maakt gebruik van bio-geteelde plantaardige ingredienten uit de Alpen. Deze lijn heeft het Cosmos Organic keurmerk, de garantie dat u krijgt wat beloofd is. Puur natuur.

In het eigen laboratorium van Dr. Spiller is men permanent bezig met het perfectioneren en uitbreiden van de productlijn.
Het huidige assortiment bestaat uit ruim 150 bio-cosmetica producten, van een simpele reinigingstonic tot complete Wellness concepten.
Daarnaast heeft Dr. Spiller een serie behandelings producten en probleemoplossers voor 6 verschillende huid typen.

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie. De structuur van deze emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en hun hoge verdraagzaamheid.
Dr. Spiller staat er om bekend dat zijn producten een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Omdat er gebruik gemaakt word van een hoge concentratie hoogwaardige en heilzame werkstoffen, die een langdurige werking garanderen. Bovendien bevatten de producten een minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen.

Voor iedere huid en iedere leeftijd heeft Dr. Spiller een behandelserie en veel specials:
• Soft Care Line voor een jeugdige en normale huid
• Hydro Control Line voor de droge, gevoelige en gecombineerde huid.
• Skin Balance Line voor de gecombineerde tot vette huid.
• Herbal Active Line voor de vette huid met acné aanleg.
• Sensitive Line voor de vetarme, gevoelige, allergisch reagerende huid.
• Exclusive Care Linevoor de veeleisende, extra verzorging eisende huid.